Wordt vriend van de Zwartendijk

  Latest News as @ Saturday, April 20, 2024

Nieuws archief   


Go or no go... - maandag 20 maart 2017

Donderdag 16 maart spraken bewoners en de Werkgroep Zwartendijk in op een speciale avond over het Go - no go Besluit m.a.w. over de vraag of er wel of niet een bestemmingplan Reeve moet worden ontwikkeld. Het Go-besluit dat op 30 maart aan de raadsleden wordt voorgelegd luidt: "De Raad van de gemeente Kampen (...) besluit: medewerking te verlenen aan het ontwikkelen van een bestemmingsplan dat voorziet in het bouwen van woningen in Reeve overeenkomstig fase 1 en het stellig voornemen uit te spreken dat in Reeve ook woningen worden gebouwd overeenkomstig fase 2."
De Werkgroep is tegen dit besluit omdat er opnieuw een groen buitengebied (nu in ontwikkeling) volgebouwd gaat worden čn omdat de gemeente Kampen een onverantwoord hoog financieel risico neemt van 68 miljoen euro aan voorinvesteringen, terwijl de prognoses laten zien dat deze woningen niet nodig zijn.
Zie voor een uitvoeriger argumentatie ook onze flyer (klik hier).

Klik hier voor het verslag op RTVOost

Bent u het met ons eens en wilt u onze flyeractie financieel steunen, stort uw bijdrage dan op Stichting Werkgroep Zwartendijk, NL90 RABO 0317 6245 47

Reijer van ’t Hul (voorzitter) en Bart Zeven (penningmeester)

« Ga terug


   
 
 
Klik hier om te reageren!