Wordt vriend van de Zwartendijk

  Latest News as @ Thursday, April 25, 2024

Nieuws archief   


CDA en pauzelandschap - maandag 11 maart 2013

Braakliggende gronden ,waar vanwege de crisis geen nieuwe huizen worden gebouwd, tijdelijk gaan benutten met andere functies. Ziedaar het fantastische plan voor deze zogenaamde pauzelandschappen van het Kamper CDA! Geweldige vondst van de partij van de rentmeesters! ‘ Op die manier kun je een positieve draai geven aan iets wat louter met kommer en kwel wordt geassocieerd,’ aldus fractielid dhr. Hofstra in de Stentor. Even ter herinnering: het is deze partij geweest die met CU, VVD en PvdA voor een nieuwbouwwijk (1300 woningen)stemde aan de bypass. De meerderheid van de Kamper burgers, deskundigen, en demografische prognoses werden door deze partijen volkomen genegeerd. Straks ligt daar een grote, kale klimaatdijk. Een enorm pauzelandschap. Er gaan geruchten dat gedeputeerde Rietkerk daar een burgervliegveld wil gaan aanleggen.

Resumerend: Het CDA is zelf de oorzaak van een gigantisch pauzelandschap en wil dan mooie politieke sier maken met creatieve oplossingen voor pauzelandschappen. Een prachtig bos zelf in de fik steken en dan met met emmertjes staan te blussen met een gezicht van: kijk ons eens flink zijn! Zoiets dus.

Hier is volgens mij sprake van dolende rentmeesters met ernstige menopauzeklachten van een partij die in deze problematiek de weg behoorlijk kwijt lijkt te zijn.

Reijer van ’t Hul.

Namens Stichting Werkgroep Zwartendijk

« Ga terug


   
 
 
Klik hier om te reageren!