Wordt vriend van de Zwartendijk

  Latest News as @ Thursday, April 25, 2024

Nieuws archief   


Schrijf een inspraakreactie op het voorontwerp-bestemmingsplan IJsseldelta-Zuid - dinsdag 2 maart 2010

Zoals al in de regionale media viel te lezen, gaat de Stichting Werkgroep Zwartendijk zoveel mogelijk voorgedrukte “Inspraakreacties op het voorontwerp-bestemmingsplan IJsseldelta-Zuid” inleveren op het stadhuis op 22/23 maart a.s.

We verzoeken jullie zoveel mogelijk mensen om je heen, die willen “inspreken”, een kaart te geven. Ook D66, de SP, GroenLinks, de SGP en GBK zijn ons behulpzaam bij het uitdelen van zo veel mogelijk kaarten. Op de achterkant van deze kaart is ruimte om een “inspraakreactie” te schrijven. Alle Kampenaren hebben dat recht en wij roepen hen daarom op om van dit recht gebruik te maken.

De Werkgroep Zwartendijk wil op deze manier een signaal geven aan de vers gekozen gemeenteraad dat het plan om te bouwen over de Zwartendijk niet gesteund wordt door een groot deel van de Kamper bevolking.

Een ieder kan de kaarten inleveren bij de volgende adressen: Esdoornhof 271, Lelystraat 116, Vloeddijk 144, Dravik 13, Citer 17, IJsselvallei 4, Pinksterbloem 23, Slagerweg 3, Toon Slurinkhof 77, Hendrik van Viandenstraat 33, Burg. van Engelenweg 49

Klik voor een vergroting
« Ga terug


   
 
 
Klik hier om te reageren!